Netwerken

Netwerken

Wanneer wij spreken over ‘netwerken’ hebben wij het over datanetwerken en netwerken voor kabeltelevisie. Nusman Installatietechniek B.V. is van oudsher gespecialiseerd in kabeltelevisie (CAI), maar inmiddels ook al lange tijd in het aanleggen van datanetwerken; groot en klein.

Datanetwerken

Voor bedrijven en instellingen is de betrouwbaarheid van het datanetwerk inmiddels een van de hoogste prioriteiten geworden. Nusman Installatietechniek B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van datanetwerken en het zorgen voor een betrouwbare ICT-structuur.

Kabeltelevisie

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van netwerken voor kabeltelevisie, voorheen ook wel CAI genoemd. Deze netwerken maken het mogelijk dat veel gebruikers tegelijkertijd televisie kunnen kijken op veel verschillende toestellen. Vooral ziekenhuizen en andere (zorg)instellingen maken nog veel gebruik van deze toepassing.

'Wat ik prettig vind aan Nusman is de snelle communicatie.'
Arnold Paagman
Best Western Hotel, Groningen
Lees verder »

  LEES OOK:

Arnold Paagman | Best Western Hotel | Groningen

“Ze denken goed met je mee”

“Nusman heeft ons bij veel kleine en grote projecten begeleid. Zo hebben we heel prettig samengewerkt tijdens onze NEN 3140-keuring.

Nusman heeft toen een inventari..

Jan Benninga | VVE De Brinken | Haren

“Op alle gebieden deskundig personeel”

Tijdens een keuring door de gemeente bleek dat het nodig was om de brandvoorziening te verbeteren. Nusman heeft dat toen uitvoerig aangepakt. Ze hebben het hele complex aangepakt, van de branddeuren tot de..