Kabeltelevisie

Nusman Installatietechniek B.V. is een specialist op het gebied van het adviseren over, het ontwerpen van en het leveren en het aanleggen van hoogwaardige Kabeltelevisie installaties. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om CAI-netwerken te ontwerpen die voldoen aan alle eisen van de bekende kabelexploitanten zoals TOM (Televisie Op Maat) of TOM-I (Televisie Op Maat-Interactief) van Ziggo. Alle door ons geleverde componenten en apparatuur voldoen aan de meest recente normen om de installatie te kunnen certificeren.

Signaal bronnen

Naast concepten voor de bekende kabelexploitanten hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor andere vormen van signaalleverantie, hierbij kunt u denken aan:

  • Satelliet ontvangstsystemen
  • Digitale ontvangst van Radio en High Definition (HD)
  • TV signalen via glasvezel op basis van IP-multicast technieken. Internet, Radio en HD TV

Bestaand CAI netwerk

Wij hebben oplossingen om via bestaande CAI netwerken op eenvoudige wijze hoogwaardige Radio en HD TV signalen te distribueren en Internet  toegang mogelijk te maken. U stelt zelf uw programma pakket samen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw extra eigen kanalen toe te voegen bijvoorbeeld in de vorm van buitenlandse (anderstalige)zenders via een satelliet ontvangstsysteem. Maar ook lokale omroep en kerklijnen met audio en video kunt u toevoegen. U bent zo niet alleen volledig vrij in het samenstellen van uw zenderpakket, maar ook in de eventuele doorberekening van de tarieven naar de eindgebruikers.

Contact

Nusman Installatietechniek B.V. 
Tallinnweg 6
9723 TJ Groningen 

24/7 telefoonnummer: 050-5445555
E-mail: info@nusman.nl