Kabeltelevisie

Nusman Installatietechniek B.V. is een specialist op het gebied van de aanleg van netwerken voor kabeltelevisie, voorheen ook wel CAI genoemd. Met deze netwerken kunnen meerdere mensen in een (bedrijfs-)pand een tv-signaal ontvangen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om CAI-netwerken te ontwerpen die voldoen aan alle eisen van de bekende kabelexploitanten zoals TOM (Televisie Op Maat) of TOM-I (Televisie Op Maat-Interactief) van Ziggo.

Gecertificeerde componenten

Alle door ons geleverde componenten en apparatuur voldoen aan de meest recente normen om de installatie te kunnen certificeren.Naast concepten voor de bekende kabelexploitanten, bieden wij u een uitgebreide keuze in aanvullende mogelijkheden:

  • Satellietontvangstsystemen
  • Digitale ontvangst van radio en High Definition (HD)
  • TV-signalen via glasvezel op basis van IP-multicast
  • Internet, radio en HDTV

Bestaand CAI-netwerk

Wij hebben oplossingen om via bestaande CAI-netwerken op eenvoudige wijze hoogwaardige HDTV-signalen te distribueren en internettoegang mogelijk te maken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw eigen kanalen toe te voegen, waaronder anderstalige zenders via een satellietontvangstsysteem. Ook de lokale omroep en kerklijnen (met audio en video) zijn mogelijk. Hierdoor bent u volledig vrij in het samenstellen van uw zenderpakket en in de eventuele doorberekening van de tarieven naar de eindgebruikers.


 


 

 

"Bij Nusman weet ik zeker dat ik goed zit, want bij alles stellen ze de veiligheid voorop."

Nusman regelt bij ons alle voorzieningen. Dat begon met een enkele klus tijd..

Richard Pronk - WerkPro - Groningen

Tijdens een keuring door de gemeente bleek dat het nodig was om de brandvoorziening te verbeteren. Nusman heeft dat toen uitvoerig aangepakt. Ze hebben het hele comp..

Jan Benninga | VVE De Brinken | Haren

“Nusman heeft ons bij veel kleine en grote projecten begeleid. Zo hebben we heel prettig samengewerkt tijdens onze NEN 3140-keuring.

Nusma..

Arnold Paagman | Best Western Hotel | Groningen